Artikelen

Een greep uit mijn verslaggeving voor Het Parool

Van december 2019 t/m februari 2020 heb ik stage gelopen bij Het Parool en zo’n zeventig artikelen geschreven. Een eigen selectie, gesorteerd naar aard van het artikel, vindt u hier.

Achtergrond

Reportage

Interviews

Portretten

Nieuwsbericht

Rechtbank

Kunst en Media

Alle artikelen die ik ooit voor Het Parool heb geschreven (en digitaal zijn (door)geplaatst), zijn hier te vinden.

Waardeer dit artikel!

Als je dit artikel waardeert en je waardering wilt laten blijken met een kleine bijdrage: dat kan! Zo help je onafhankelijke journalistiek in stand houden.[paytium name=”Eenmalige donatie Tahrim Ramdjan” description=”Eenmalige donatie Tahrim Ramdjan”] [paytium_dropdown label=”Ik doneer” options=”1,50/5/10/25/100/250″ options_are_amounts=”true” /] [paytium_total label=”Mijn gekozen donatie” /] [/paytium]

Ga naar: andere artikelen | over mij | contact | home